Музикалният спектакъл На Нея с обич! Емил Димитров“  за драматичния

...
Музикалният спектакъл На Нея с обич! Емил Димитров“  за драматичния
Коментари Харесай

Музикален спектакъл представя живота на Емил Димитров

Музикалният театър „ На Нея с любов! Емил Димитров “  за трагичния живот на фамозния наш артист ще бъде показан на 28 септември (четвъртък) от 20 часа на сцената на Античния спектакъл в Пловдив.

„ На Нея с любов! Емил Димитров “  e история за последната фантазия на Артиста – да се срещне още веднъж, с цел да се сбогува с Нея – своята Публика. По пътя към Нея времето се връща обратно и споделя историята на живота на Емил Димитров – изпълнен с възходи и падения, с триумфи и персонални нещастия, с убеденост и подозрения. Историята на Артиста, подготвен да жертва всичко поради своята аудитория, е разказана прочувствено и правдиво, елегантно и с финес, почтено за аристократа на българската поп музика.

На сцената се редуват картини, които разказват най-важните моменти в живота на Емил и песни, които не престават да вълнуват сърцата на феновете на хубавата музика.  16 незабравими песни на Емил Димитров звучат в осъществяване на артиста Даниел Цочев, преплетени в историята и сами разказващи история.  Песните звучат за първи път и в живо осъществяване на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо. Сред тях са: „ Моя страна, моя България ”, „ Ако си дал “, „ Писмо до мама ”, „ Само тази нощ “, „ Джулия “, „ Арлекино “, „ Без грим “, „ Върни ми времето “, „ Ние се оженихме “, „ Нашият сигнал “, „ Вън вали “. Оркестрациите на песните са основани под управлението на доцент Христо Павлов – диригент на Оркестър Симфониета София и бенд групировка, с които музикалният театър излиза на сцената на Античен спектакъл.

Спектакълът „ На Нея с любов! Емил Димитров “, който допира сърцата, превзема страстите и изправи на крайници публиката, е мащабна продукция, постигаща естетика на три жанра – музика, спектакъл и кино. Спектакълът е с впечатляваща визия от къси кино истории, които се преплитат с лъчение в действително време на близки проекти на актьорите от видео камери.

В ролята на музикалната икона е артистът Даниел Цочев. Елегантното партньорство на актрисата Антония Малинова – загадъчната Тя, прелестната музика онлайн със симфоничен оркестър и огромните кино картини основават вълнуваща прочувствена атмосфера на сцената. Режисьор на спектакъла е актрисата Снежина Петрова. Стилната черно-бяла сценография и костюми на Свила Величкова допълват чувството за епохата. Автор на завладяващата история и продуцент на спектакъла пък е Нели Бенова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР